BNP Paribas Cardif

Produsele noastre

Produsele BNP Paribas Cardif

Descoperiti oferta BNP Paribas Cardif din catalogul nostru interactiv.

  • Planul de Protectie a Rambursarilor:  ofera clientilor bancilor partenere suport financiar pe toata perioada derularii unui contract de credit, in cazul aparitiei unui eveniment neplacut, cum ar fi: incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, somaj sau deces. Acest produs a fost creat pentru a fi atasat creditelor de nevoi personale, cardurilor de credit, creditelor auto si creditelor cu garantie imobiliara.
  • Protectia Instrumentelor de Plata : ofera siguranta si confort detinatorilor de carduri bancare, incluzand protectia cumparaturilor, protectia bunurilor personale in caz de furt, utilizare frauduloasa a cardului, furtul de numerar de la ATM, protectia pretului, protectia documentelor personale si a livrarii produselor ca urmare a unei comenzi pe internet achitata cu cardul bancar.
  • Asigurarea de plata a facturilor / Protectia Cosului de Cumparaturi: ofera suport financiar clientilor prin acoperirea cheltuielilor lunare efectuate
  • Asigurarea de calatorie: este un pachet complex de servicii incluzand tratament si transport medical de urgenta, asistenta in strainatate, compensatii in cazul unor evenimente neplacute (intarzierea zborului, pierderea bagajelor, cheilor, etc) si raspundere civila personala fata de terti.
  • Asigurarea dispozitivelor mobile (laptopuri, tablete, modemuri: ofera inlocuirea sau repararea dispozitivelor mobile, fara costuri suplimentare, in caz de furt sau avarie accidentala.
  • GAP auto este un produs de asigurare creat cu scopul de a diminua pierderea financiara a unui client in cazul furtului sau avarierii totale a automobilului finantat. GAP este un produs complementar politei CASCO, oferind protectie pentru vehicule de pana la 3.5 tone.
  • Garantie Extinsa ofera  reparatia sau inlocuirea produselor electronice si electrocasnice in cazul aparitiei unei defectiuni, fara costuri suplimentare, dupa expirarea garantiei oferite de producator. In plus, polita de garantie extinsa poate acoperi si furtul sau avarierea accidentala in perioada de garantie legala. Unul din avantajele oferite clientilor nostri este reprezentat de reteaua mare de service-uri dezvoltata de BNP Paribas Cardif la nivel national.
  • Produse de sanatate (spitalizare, cheltuieli medicale, boli grave, interventii chirurgicale, convalescenta);
  • Acoperiri impotriva accidentelor  (spitalizare, deces sau invaliditate ca urmare a unui accident, interventii chirurgicale).

Descoperiti oferta BNP Paribas Cardif!