Nota de informare privind prelucrarea datelor personale

Protecția datelor cu caracter personal este importantă pentru Grupul BNP Paribas, care a adoptat principii stricte în această privință, valabile în cadrul Politicii de Confidențialitate a Grupului. Această Notă de Informare vă furnizează detaliile privind protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal concepută de către BNP PARIBAS CARDIF (“noi”).

In aceasta sectiune puteti consulta noua versiune a Notei de Informare privind Protectia Datelor concepută la nivelul Grupului BNP PARIBAS*.

Va punem la dispozitie acest document modificat in incercarea de a asigura principiul transparentei si furnizarii de informatii clare si detaliate  in contextul protejarii persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

În calitatea sa de Operator, BNP PARIBAS CARDIF (“noi”), parte a Grupului BNP Paribas,  raspundem pentru modul de colectare  și procesare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Va oferim informatii clare privind protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal precum scopul  colectarii și procesarii datelor dumneavoastră ce au legătură cu activitatea noastră, motivul pentru care procesăm aceste date, cât timp le stocăm, care sunt drepturile dumneavoastră și cum le puteți exercita.

Nota de informare poate fi consultata aici!

Nota de informare privind protectia datelor pentru angajatii furnizorilor si partenerilor externi ai grupului BNP Paribas poate fi consultata aici!

………………….

* Nota de Informare privind Protectia Datelor este concepută la nivel de Grup BNP PARIBAS, prin abordarea de principii stricte ce se regasesc în cadrul Politicii de Confidențialitate a Grupului. Informatiile furnizate in cadrul acestui document referitoare la datele colectate, prelucrarea acestora si transferul lor tind sa acopere intregul Grup BNP Paribas din motive ce tin de obligatiile legislative de raportare sau evaluarea riscului la nivel de Grup.