Skip to Content

BNP Paribas Cardif

Suntem aici pentru tine!

BNP PARIBS CARDIF

BNP Paribas Cardif este operator de date cu caracter personal înregistrat la Comisia Naţională pentru Informatică şi Libertăţi din Franţa (Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés) sub nr. 103 33 89.

 

Prin completarea formularelor de pe site cu datele personale, sunteţi de acord ca aceste date să fie stocate şi prelucrate de către BNP Paribas Cardif, în regim de confidenţialitate, şi cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 

Ne puteti contacta folosind oricare dintre mijloacele de mai jos:

· Prin posta,  la adresa postala: Str. Gheorghe Titetica, nr. 212 - 214, etaj 7, Sector 2, cod postal 020305, Bucuresti

· Prin email, la adresa de email: ro-office@cardif.com

· Prin telefon, apeland 021.226.11.11 – de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09 :00-17 :00 (021.226.11.11 este numar cu tarif normal, apelabil din orice retea din Romania sau din strainatate).

Raspunsul la sesizarea dumneavoastra il veti primi in termen de 10 zile lucratoare de la momentul receptionarii acesteia.

Daca doriti sa contactati Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sau Autoritatea de Supraveghere Financiara - sectorul asigurării reasigurări, puteti face acest lucru accesand urmatoarele link-uri:

The purpose of your request

Your personal information

Security code *

* Mandatory fields