BNP Paribas Cardif

Aproape de partenerii nostri

Ce reprezinta un parteneriat pentru noi?

Relatii stranse

Colaboram indeaproape cu partenerii, relatiile cu acestia bazandu-se pe incredere reciproca. Acest lucru ne ajuta sa cunoastem in detaliu modalitatea de distibutie a serviciilor oferite de parteneri si impactul avut asupra experientei clientului final. Prin urmare, putem aduce o oferta integrata eficient in organizatia partenerilor nostri. Solutiile noastre creeaza valoare, stimuleaza loialitatea si aduc un potențial de crestere promitator.

Acordam atentie nevoilor clientilor finali

Alegerea asigurarii nu mai este neaparat legata de perceptia riscului, ci mai degraba de viziunea pe care fiecare persoana o are asupra viitorului sau. Astfel, am segmentat nevoile clientilor si am incercat sa ințelegem in detaliu de ce si cum oamenii aleg sa achizitioneze produse de asigurare. Adaptam aceasta abordare de segmentare la baza de clienti a partenerilor nostri impreuna cu echipele acestora. Impreuna putem identifica profilurile din fiecare segment pentru a defini solutii si mesaje vizate pentru fiecare dintre acestea.

Oportunitati de diversificare

Oferim o gama de produse personalizate pentru a ajuta partenerii sa se adreseze tuturor pietelor tinta. Totodata, impartasim know-how-ul nostru si cream solutii care aduc un plus de valoare activitatii derulate de partenerii nostri.