BNP Paribas Cardif in Romania

Parteneriat, spirit antreprenorial si experienta

BNP Paribas Cardif in Romania

BNP Paribas Cardif Romania se concentreaza 100% pe modelul de business B2B2C.

BNP Paribas Cardif este societatea de asigurari a Grupului BNP Paribas, prezenta pe piata locala din Romania prin cele doua sucursale ale sale: Cardif Assurance Vie S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurari de viata) si Cardif-Assurances Risques Divers S.A. Paris Sucursala Bucuresti (pentru produse de asigurari generale), incepand cu ianuarie 2007.

BNP Paribas Cardif Romania se concentreaza 100% pe modelul de business B2B2C, dezvolta si vinde produse de protectie, precum si serviciile aferente prin intermediul bancilor, companiilor de credit de consum, companiilor de leasing, telecom, retail si utilities. Colaborarea dintre BNP Paribas Cardif si institutiile financiare constituie sursa fortei si unicitatii sale, iar caracteristicile produselor de asigurari oferite de companie permit ca acestea sa fie usor de implementat, alaturi de cele ale partenerilor.

BNP Paribas Cardif Romania este lider in ceea ce priveste produsele de asigurari pentru protectia creditelor (CPI) atasate produselor financiare distribuite in retelele de retail, fiind unul din cei mai importanti furnizori ai acoperirii riscului de somaj din Romania. Compania este, de asemenea, primul furnizor al produsului de Garantie Extinsa pentru produsele Brown & White de pe piata locala, distribuit in marile retele ale diferitilor retaileri, ca si produs de asigurare.

Experienta companiei in domeniul bancassurance contribuie semnificativ la oferirea unor produse de asigurari care vin in intampinarea clientilor si a nevoilor acestora. BNP Paribas Cardif Romania nu este un simplu furnizor de produse de asigurare, ci aduce un plus de valoare parteneriatelor prin implementarea unui centru de profit si oferirea unor servicii de inalta calitate si profesionalism.

BNP Paribas Cardif a devenit unul din cei mai importanti furnizori de servicii de bancassurance pe piata locala, avand parteneriate cu trei banci din top 10 si cu numarul 1 pe piata creditelor de consum.